AC laadpaal

Laden met AVIA VOLT

Om je van alle gemakken te voorzien, bieden wij verschillende laadpalen aan. Wil je jouw werknemers de kans geven om hun auto op te laden tijdens een werkdag op kantoor? Of wil je jouw bezoekers de mogelijkheid geven om hun auto op te laden tijdens een bezoek aan jouw kantoor of onderneming? Dan is een AC laadpaal dé oplossing voor jou.

AC laadpaal voor jouw bedrijf

Onze AC laadpalen zijn een representatieve en innovatieve laadoplossing voor jouw bedrijf. Onze AC laadpalen zorgen voor uitstraling en kwaliteit. Met ons aanbod AC laadpalen komen alle slimme laadmogelijkheden direct binnen jouw bereik. De laadpunten zijn flexibel te configureren en makkelijk uit te breiden. Slimme laadtechnieken zoals dynamic load balancing garanderen dat je alle auto’s optimaal kunt laden en meer laadpunten realiseert met jouw bestaande netaansluiting.

stroom gebruikt

Laden op kantoor

AC laders hebben meerdere uren nodig om een aangekoppelde auto volledig op te laden en zijn daarom ook geschikt als je jouw auto tijdens een werkdag op kunt laden. Voor de meeste bedrijven biedt een AC lader genoeg vermogen om het elektrische wagenpark te voorzien van stroom.

 • icon
  Gezonde investering
  Het plaatsen van laadpalen bij uw onderneming is naast dat het waarde toevoegt aan jouw onderneming ook een extra service die je biedt voor jouw medewerkers of bezoekers.
 • icon
  CO2-besparend
  Met het bieden van laadpalen bij jouw onderneming draag je een steentje bij aan de vermindering van CO2 uitstoot.
 • icon
  Slimme laadtechnieken
  Dynamic load balancing garandeert dat alle auto’s optimaal kunnen laden en meer laadpunten kan realiseren met jouw bestaande netaansluiting.
Met het oog op de toekomst moeten wij als AVIA Vollenhoven de energietransitie goed volgen en mee gaan met de trend. Daarom zijn wij druk bezig met ons aanbod in nieuwe energie
Kevin Vervest Vollenhoven Duurzame Mobiliteit

AVIA VOLT bij jouw ondernemeing

Wil je als ondernemer net dat stapje extra zetten voor jouw klanten? Geef jouw klanten dan de mogelijkheid om hun auto op te laden tijdens hun bezoek aan jouw winkel.

Bij AVIA VOLT geloven we dat elektrisch rijden eenvoudig en flexibel moet zijn. Daarom richten we ons op complete laadinfrastructuur.

aangekoppelde auto

Verduurzaam je organisatie

We bieden duurzame laadoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven en beheren het volledige proces, van aanvraag tot installatie. Dit alles gebeurt via één overzichtelijke factuur, volledig afgestemd op jouw wensen. Onze modulaire laadproducten, voorzien van efficiënte kW-stations, maximaliseren het energiegebruik en minimaliseren zowel de laadtijd als de kosten. Zo bieden we voor elk voertuig de perfecte oplossing, simpelweg door de stekker in te pluggen. Meer informatie? Klik hier.

Verminder CO2 uitstoot

Wil je jouw klanttevredenheid verhogen? Klanten met een elektrische auto de ruimte geven om elektrisch te laden? Om zo een steentje bij te dragen aan de vermindering van CO2 uitstoot. Dan zijn wij de juiste partner. Samen kunnen we jouw organisatie verduurzamen en dit geheel kosteloos voor jou! AVIA Vollenhoven investeert in sterke laadinfra.

 • icon
  Extra service
  Door het aanbieden van laadpalen aan jouw klanten vergroot je jouw klanttevredenheid
 • icon
  CO2 besparend
  Met het bieden van laadpalen bij jouw onderneming draag je een steentje bij aan de vermindering van CO2 uitstoot.
 • icon
  Geheel kosteloos
  Wil je verduurzamen, maar heb je hier de ruimte nog niet voor gehad? Geen zorgen! Wij investeren in jouw laadinfra en plaatsen alles geheel kosteloos voor jou.

Dit gaan we samen doen

icon
01

Samen kiezen we de juiste laadpaal.

icon
02

Wij installeren de laadpalen op de gewenste plekken.

icon
03

Indien nodig, verrichten wij het onderhoud.

icon
04

De stroomkosten betalen wij.

icon
05

Je ontvangt een variabele vergoeding per kWh.

Verschil met AC laden

Het laden van elektrische wagens met een standaard laadpaal wordt vaak binnen twee categorieën geplaatst: AC en DC laden. Er zitten verschillen tussen AC en DC laden. DC laden gaat bijvoorbeeld veel sneller, terwijl we AC laden vaak terugzien bij openbare laadpalen. Hieronder leggen we uit hoe dat precies werkt.

Alternate Current

AC-laders krijgen hun wisselstroom direct uit het elektriciteitsnetwerk, dat standaard wisselstroom levert. Deze laders bevatten een interne of externe transformator die de ontvangen spanning omzet naar een geschikt niveau voor het opladen van apparaten.

Tijdens dit proces wordt de hogere netspanning omgezet naar een lagere, veiligere spanning die uitwisselbaar is met het apparaat.

Hierdoor wordt de stroom efficiënt en veilig afgeleverd en dat is belangrijk voor de correcte werking en het behoud van de levensduur van de apparaten. Daarnaast zorgt de ingebouwde omvormer ervoor dat overbelasting en oververhitting worden voorkomen.

Direct Current

DC-laders leveren rechtstreeks gelijkstroom aan een elektrische wagen, waardoor een interne omzetting niet nodig is. Dit resulteert in een efficiënter en sneller laadproces, waardoor de accu snel volledig wordt opgeladen. DC-laders worden daarom ook wel snelladers genoemd. DC-laden wordt vaak ingezet voor het snel opladen van elektrische auto’s, omdat ze hogere stroomsterktes kunnen leveren. Hierdoor wordt de laadtijd aanzienlijk verkort.

De directe levering van gelijkstroom vermindert energieverlies en verhoogt de laadefficiëntie, wat met name gunstig is voor situaties waarin snel opladen erg belangrijk is. Bovendien dragen deze laders bij aan een betere prestatie van de accu, wat de algehele levensduur en betrouwbaarheid van elektrische voertuigen verbetert.

Heb je interesse in een laadpaal?

Heb je interesse in een laadpaal of laadpalen voor voor jouw organisatie? Of wil je liever een laadpaal bij jou in de buurt geplaatst willen hebben? Vul dan het aanvraagformulier in via de onderstaande knop en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

AVIA Card

De AVIA Card maakt elektrisch laden makkelijk. Met de AVIA Card kun je bij meer dan 650.000 laadpunten door heel Nederland én Europa terecht. Op deze diverse locaties heb je de keuze uit AC laadpalen en DC snelladers. Meer informatie over de AVIA Card en de voordelen hiervan, lees je hier.

Mijn Vollenhoven

Voor de zakelijke rijder die optimaal gemak en efficiëntie nastreeft, introduceert AVIA Vollenhoven het innovatieve online platform: Mijn Vollenhoven. Met dit gebruiksvriendelijke platform kun je altijd jouw maandelijkse factuur inzien, belangrijke wijzigingen aan jouw pas doorvoeren, en zowel nieuwe passen aanvragen als bestaande passen blokkeren.

Het laatste nieuws

Nieuws
Feestelijke heropening AVIA Rilland
25 april 2024
Verder lezen
Blog
Wat is biodiesel?
22 februari 2024
Verder lezen
Blog
Hoe werkt een laadpaal van AVIA?
30 januari 2024
Verder lezen
Nieuws
Feestelijke heropening AVIA Rilland
25 april 2024
Verder lezen
Blog
Wat is biodiesel?
22 februari 2024
Verder lezen
Blog
Hoe werkt een laadpaal van AVIA?
30 januari 2024
Verder lezen

Ons aanbod laadpalen