DC laadpaal

(Snel)laden met AVIA VOLT

Onze DC laadpalen zijn de palen voor jou die snel wilt laden. We hebben diverse laadpalen tot beschikking met ieder zijn eigen voordelen. Wil je je auto of grotere transportvoertuigen snel laden? Of wil je liever een mobiele snelladers? Dat ben je bij AVIA Vollenhoven aan het juiste adres.

Hoog vermogen

Onze AVIA VOLT DC laadpalen zijn laders met een variërend vermogen van 50 tot 360 kWh. Voor iedereen kunnen wij een passende laadpaal bieden. Of het nu gaat om het laden van kleine voertuigen tot transportvoertuigen. De variatie in vermogen van DC stroom biedt de oplossing.

soort stroom

Laden van 50 tot 360 kWh

Met onze snelladers kun je elektrisch laden van 50 tot 360 kWh. De laadpalen hebben een dynamische voltage output van 150-920 volt. Hierdoor is deze geschikt voor allerlei elektrische voertuigen, zowel voor de huidige als voor nieuwe elektrische voertuigen. De laadpaal is beschikbaar met CCS en CHAdeMO en biedt op slimme wijze loadbalancing. Geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande knop!

 • icon
  Dynamische voltage
  Met een output van 150-920 volt is onze DC laadpaal geschikt voor de huidige als voor nieuwe elektrische voertuigen.
 • icon
  Dynamic Load Balancing
  Een goede verdeling van de kWh wanneer er een tweede voertuig komt laden aan dezelfde laadpaal.
 • icon
  Niet zoveel vermogen nodig?
  De laadpaal is beschikbaar in de varianten 54 kWh, 94 kWh, 184 kWh en 360 kWh. Waarbij de variant met 54 en 94 kWh maar één auto tegelijkertijd kan laden en de variant met 360 kWh kan maar liefst vier auto's tegelijkertijd laden.
Met het oog op de toekomst moeten wij als AVIA Vollenhoven de energietransitie goed volgen en mee gaan met de trend. Daarom zijn wij druk bezig met ons aanbod in nieuwe energie
Kevin Vervest Vollenhoven Duurzame Mobiliteit

Onze krachtige DC laapaal

Voor elektrische transportvoertuigen hebben wij laadpalen die speciaal zijn ontwikkeld om op hoog vermogen te kunnen laden.

e mobility

Laden van transportvoertuigen

Wil jij je transportvoertuigen in een mum van tijd opladen? Dan zijn deze laadpalen van AVIA VOLT de juiste voor jou. Deze laadpalen hebben vloeistof gekoelde kabels waardoor zij een langere tijd met een hoger vermogen kunnen laden! De laadpaal is beschikbaar met een CCS en CHAdeMO aansluiting en beschikt over loadbalancing. Laden kan tot twee voertuigen tegelijkertijd. Geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande knop!

 • icon
  Laden tot 350 kWh
  Met het vermogen van 350 kWh kan de laadpaal tot 175 kWh laden als er twee transportvoertuigen tegelijkertijd aan het laden zijn!
 • icon
  Dynamic Load Balancing
  Een goede verdeling van de kWh wanneer er een tweede voertuig komt laden aan dezelfde paal!
 • icon
  Vloeistof gekoeld
  Deze laadpalen beschikken over vloeistof gekoelde kabels die tot 500A leveren. Hierdoor kan de laadpaal voor een langere tijd een hoger vermogen leveren!

Flexibel laden

Wil je flexibel kunnen laden of zelfs jouw DC lader mee willen nemen tijdens een werkdag. Dat kan! Met de mobiele snelladers van AVIA VOLT ben je flexibel en kun je altijd en overal je voertuigen opladen.

laadoplossing

Mobiele snelladers

Zoek je een snellader die flexibel ingezet kan worden? Dan is de mobiele snellader van AVIA VOLT de oplossing voor jou! De AVIA VOLT mobiele snellader beschikt over wielen zodat deze makkelijk kan worden verplaatst. Geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande knop!

 • icon
  Flexibel inzetbaar
  De mobiele snellader is flexibel inzetbaar en kan makkelijk worden verplaatst!
 • icon
  Klein maar krachtig
  De mobiele snellader is klein maar heeft een krachtig vermogen tot 40 kWh!
 • icon
  Design
  De mobiele snellader kan worden aangepast met bedrijfslogo en kleuren.

Dit gaan we samen doen

icon
01

Samen kiezen we de juiste laadpaal.

icon
02

Wij installeren de laadpalen op de gewenste plekken.

icon
03

Indien nodig verrichten wij het onderhoud.

icon
04

De stroomkosten betalen wij.

icon
05

Jij ontvangt een variabele vergoeding per kWh.

Verschil met een AC lader

AC laden (wisselstroom) en DC laden (gelijkstroom) verschilt voornamelijk in de manier waarop de laadpalen elektriciteit leveren aan een elektrische auto. AC laders halen hun AC stroom rechtstreeks uit het elektriciteitsnetwerk, dat wisselstroom levert, en gebruiken een interne of externe transformator om de spanning om te zetten naar het juiste niveau voor het opladen van apparaten.

DC laders leveren gelijkstroom direct aan het apparaat zonder de noodzaak voor een interne omzetting. Dat zorgt voor een efficiënter en sneller laadproces en snel een volle accu. Een DC lader wordt vaak gebruikt voor het snel opladen van elektrische auto’s, omdat ze hogere stroomsterktes kunnen leveren en zo de laadtijd aanzienlijk verkorten.

Heb je interesse in een laadpaal?

Heb je interesse in een laadpaal of laadpalen voor bij jouw organisatie? Of zou je liever een DC laadpaal bij je in de buurt geplaatst willen hebben? Vul dan het aanvraagformulier in via onderstaande knop en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Het laatste nieuws

Nieuws
Feestelijke heropening AVIA Rilland
25 april 2024
Verder lezen
Blog
Wat is biodiesel?
22 februari 2024
Verder lezen
Blog
Hoe werkt een laadpaal van AVIA?
30 januari 2024
Verder lezen
Nieuws
Feestelijke heropening AVIA Rilland
25 april 2024
Verder lezen
Blog
Wat is biodiesel?
22 februari 2024
Verder lezen
Blog
Hoe werkt een laadpaal van AVIA?
30 januari 2024
Verder lezen

Ons aanbod laadpalen