AVIA Ittervoort stelt zich voor!

Vollenhoven stelt u graag voor aan AVIA Ittervoort. Een locatie die sinds kort verbouwd is en hierbij is voorzien van een Bufkes broodjeszaak. In het gesprek met Bjørn wordt er meer duidelijk over de locatie, de werkzaamheden en het team wat hier met veel plezier en passie werkt!

Even voorstellen!

Clustermanager Bjørn aan het woord; “Mijn naam is Bjørn, ik ben 42 jaar en ik ben altijd werkzaam geweest in de horeca. In 2021 is daar verandering in gekomen toen ik een vacature voorbij zag komen voor Clustermanager bij Vollenhoven B.V. Sinds 2021 ben ik hier werkzaam en ik neem u graag mee in de werkzaamheden van onze locatie.”

Als Clustermanager ben je verantwoordelijk voor alle AVIA-locaties in een bepaalde regio, in dit geval in de regio Limburg. AVIA Ittervoort valt al langer dan 10 jaar onder de Vollenhoven groep. Destijds beschikte het tankstation zelfs nog over een videotheek! Door in zee te gaan met Bufkes en aandacht te geven aan de beleving van het tankstation, is het tankstation op de schop gegaan eerder dit jaar. Het tankstation is gelegen op een industrieterrein, hierdoor komen er voornamelijk zakelijke klanten tanken. Door de klanten vers belegde broodjes van de Bufkes keten aan te bieden, is het vaak rond de lunch enorm druk.

Wat zijn dan zoal de werkzaamheden die worden vervuld?

De werkzaamheden binnen het tankstation worden verdeeld onder de Bufkes medewerkers en Kassamedewerkers.

Als Bufkes medewerker is het één van de taken heerlijk vers belegde broodjes te maken voor klanten en daarbij de HACCP regels in acht nemen. Hygiëne staat hierbij voorop! Goed kunnen schakelen en efficiënt werken is belangrijk.

Als kassamedewerker is het belangrijk dat er klantgericht wordt gewerkt en dat de shop er mooi bij staat. Het mooiste hiervan is dat de medewerker ervoor zorgt dat de klant met een tevreden gevoel de deur uitloopt.

De taken van een clustermanager zijn voornamelijk het begeleiden van station managers / seniors en assistent bedrijfsleiders zodat zij hun functie goed kunnen vervullen. Daarnaast wordt het gewaardeerd als er kansen worden gezien om het tankstation naar een hoger niveau te tillen waardoor er meer toestroom wordt gecreëerd. Een van de belangrijkste taken die zeker niet vergeten mag worden is ervoor zorgen dat de station medewerkers met een prettig gevoel in de winkel staan.

Ondanks de zware Corona pandemie, is het team wat bij AVIA Ittervoort staat hetzelfde gebleven. Zij zijn op elkaar ingespeeld en individueel groeien de medewerkers. Dit zorgt ervoor dat iedereen met plezier hier werkt en uitkijkt naar een werkdag!

Vaste klanten

Het werken bij een tankstation gaat verder dan simpelweg verkopen en aanvullen. Zo komen er bij AVIA Ittervoort wekelijks en soms dagelijks dezelfde klanten. Medewerkers herkennen klanten, dat maakt het extra leuk. Sommige klanten komen enkel voor een sociaal praatje maar vroeg of laat blijkt dat dit toch enorm veel voor hen kan betekenen. Zo is er een vaste klant bij AVIA Ittervoort die wekelijks langs komt. Meneer heeft het meest Limburgse dialect waar Bjørn bijna jaloers op is. Zodra hij binnenkomt gewandeld is het dan ook ‘ouwe jongens krentenbrood’ zoals Bjørn mooi verwoord. Inmiddels is meneer zo bekend bij de medewerkers van AVIA Ittervoort dat hij vorig jaar zelfs een geboortekaartje kwam afgeven toen hij trotse vader was geworden van een tweeling!

Wat maakt het werk zo leuk?
Lachend vertelt Chinouk:“een safe option, en nu zie ik dat als een compliment. Het voelt veilig en vertrouwd dat is precies de reden waarom wij in Ittervoort bij Vollenhoven werken. Het familiaire, het collegiale en vooral de sfeer binnen het team is hier goed! We zeggen altijd Limburg is 1 grote familie en zo proberen we elkaar ook te helpen waar nodig.” Waarbij Marcel kort en krachtig aanvult met: “Ik ben in al die jaren blijven hangen want het werk is simpelweg gewoon heel erg leuk.”