Maak kennis met ons marketingteam!

v.l.n.r. Soumaya, Tommie, Pleunie en Ozan

Het team Marketing van AVIA Vollenhoven… Wie werken daar eigenlijk, wat doen ze precies en hoe kun je hen bereiken? Hoog tijd voor een introductie. Ons team bestaat uit 4 creatieve personen. De rollen zijn verdeeld in een offline- en online marketeers.

Pleunie zorgt als content marketeer ervoor dat alle AVIA-acties, laatste nieuwtjes op het gebied van brandstof of duurzaamheid en ontwikkelingen binnen Vollenhoven gedeeld worden via onze social mediakanalen. Daarnaast houd zij onze AVIA Cards klanten op de hoogte door middel van een maandelijkse nieuwsbrief met de meest actuele ontwikkelingen of handige tips.

Ozan verzorgt als marketing-medewerker voor alle offline uitingen zoals posters, spandoeken en digitale reclameschermen. Alle uitingen moeten volgens het AVIA brandbook ontworpen worden. Door dit door te vertalen in de offline-communicatie, blijven de AVIA tankstations mooi up-to-date.

Dan hebben we nog Tommie die ons als stagiair sinds september ondersteunt met allerlei interessante projecten. Zo heeft hij er bijvoorbeeld voor gezorgd dat onze website er weer op-en-top uit ziet!

Soumaya, de teamleider, coördineert alle marketingprojecten en begeleid het marketingteam in alle werkzaamheden. In samenwerking met 4 andere Nederlandse AVIA coöperatieleden zorgt zij ervoor dat het AVIA marketingplan op de juiste manier wordt door vertaald. De afdeling marketing faciliteert en ondersteunt de hele organisatie en de medewerkers bij het bereiken van de doelstellingen via communicatie en marketing via verschillende kanalen.

Ozan aan het woord:
“Ik werk nu al ruim 1,5 jaar als marketeer bij Vollenhoven en tot op de dag van vandaag is geen dag hetzelfde. Van kleine verzoekjes tot grote projecten, onze kleine maar energieke afdeling is continu bezig met het verzorgen, onderhouden en laten stralen van onze tankstations op marketinggebied. Zowel op online- als op offlinegebied zijn we iedere dag weer druk bezig om het merk AVIA onder de aandacht te brengen. Uiteindelijk is toch het doel om zoveel mogelijk klanten naar je tankstations te trekken. Met bijna 100 tankstations zit je geen dag stil. Iedere dag weer wat anders op je bordje, dat maakt het werken bij Vollenhoven dan ook zo leuk! Ons team is klein maar fijn. Goede communicatie, korte lijntjes en natuurlijk altijd gezellig.”

 

Heb je een vraag voor ons marketing-team? Mail dan naar marketing@vollenhoven.nl.