Laadpas Aanvragen

Een laadpas aanvragen voor uw zaak? De populariteit van elektrisch rijden neemt toe en steeds meer mensen kiezen voor zakelijk elektrisch rijden. Met de AVIA Card bent u optimaal voorzien van alle gemakken van elektrisch rijden. Dankzij de toegang tot meer dan 650.000 laadpunten in Europa, kunt u erop vertrouwen dat er altijd een laadmogelijkheid in de buurt is. Dat maakt elektrisch rijden nog handiger en toegankelijker. Benieuwd naar alle voordelen? Lees snel verder!

Vraag een AVIA Card aan!

Bevindt uw bedrijf zich momenteel in het proces van het verduurzamen van het wagenpark, met een mix van elektrische, maar ook benzine- of dieselauto’s? De AVIA Card is dan de ideale oplossing voor u. Deze kaart biedt het gemak van het samenvoegen van al uw laad- en brandstoftransacties in één overzichtelijke factuur. Zo worden zowel de laadsessies van elektrische voertuigen als de afgenomen liters brandstof op één document geregistreerd. Dit maakt het beheer van uw wagenpark eenvoudiger en efficiënter.

laadpas

Hoe werkt het aanvraagproces?

Om een AVIA Card aan te vragen, volgt u vier eenvoudige stappen. Bezoek allereerst ons aanvraagportaal. Hier kunt u de AVIA Card kiezen die het beste bij uw bedrijfsbehoeften past. Vervolgens vult u alle benodigde bedrijfs- en persoonsgegevens in. Het aanvraagproces is snel en duidelijk, waardoor u gemakkelijk door de stappen heen loopt. Nadat u de aanvraag hebt ingediend, hoeft u slechts kort te wachten. Afhankelijk van de bankregistratie, ontvangt u uw AVIA Card binnen drie werkdagen thuis. Zo simpel is het om toegang te krijgen tot het gemak van onze laadpas zonder abonnement!

Wil jij een laadpas aanvragen?

Bent u klaar om de overstap te maken naar een makkelijkere en efficiëntere manier van laden? Vraag dan nu een laadpas aan! Met deze pas ontgrendelt u toegang tot een enorm netwerk van laadpunten in heel Europa. Niet meer meerdere laadpassen op zak ,genieten van het gemak van contactloos betalen, gedetailleerde facturering en de vrijheid om overal uw elektrische auto op te laden. Meld u vandaag nog aan en ervaar hoe eenvoudig elektrisch rijden kan zijn met de juiste laadpas. Wacht niet langer en sluit u aan bij de vele tevreden elektrische rijders die al profiteren van de voordelen van onze laadpas!

laadpas abonnement

Kan ik mijn laadpas in het buitenland gebruiken?

De laadpas biedt veel flexibiliteit voor elektrische rijders, zowel in Nederland als in Europa. Met deze kaart heeft u toegang tot 650.000 publieke laadpunten, zowel in Nederland als in Europa. Daarnaast kunt u ook terecht bij 2.700 tanklocaties, waarvan 1.200 in Nederland en 1.500 in andere Europese landen. Met deze laadpas kunt u uit een breed aanbod aan oplaadmogelijkheden kiezen, waaronder AC laadpalen voor regulier opladen en DC snelladers voor sneller opladen. Deze uitgebreide dekking verzekert dat u altijd en overal uw elektrische voertuig gemakkelijk kunt opladen.

Wat kost het laden van een elektrische auto?

Als u de pas enkel gebruikt om te tanken en niet voor het laden van uw elektrische voertuig, dan zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van de pas. Voor het opladen van een elektrische auto met onze laadpas zijn er wel kosten.

Eenmalig betaalt u € 5,00 voor de aanschaf van de pas. Daarnaast zijn er maandelijkse kosten van € 2,50 per pas en een toeslag van € 0,50 per laadsessie als er bij een NON-AVIA locatie geladen wordt.. Deze kosten zorgen ervoor dat u naast de gebruikelijke voordelen van de AVIA Card, ook uw elektrische auto gemakkelijk kunt opladen. Voor meer informatie of om een laadpas aan te vragen, kunt u contact opnemen met AVIA Vollenhoven.

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Bij AVIA Vollenhoven vinden we dat klantenservice meer is dan alleen antwoord geven op vragen. Het gaat om een partnerschap, een relatie waarbij we u bij elke stap ondersteunen. Heeft u vragen over de factuur, de beste plekken om te tanken of hoe u het meeste uit uw pas kunt halen? Ons team staat klaar om u te helpen.

Mijn Vollenhoven

Voor de zakelijke rijder die streeft naar optimaal gemak en efficiëntie, biedt Vollenhoven een innovatief online platform: Mijn Vollenhoven. Dit gebruiksvriendelijke platform stelt u in staat om altijd uw maandelijkse factuur te bekijken, belangrijke wijzigingen aan uw pas door te voeren, en zowel nieuwe passen aan te vragen als bestaande passen te blokkeren. Lees verder voor een gedetailleerd overzicht van alle functies die Mijn Vollenhoven te bieden heeft.

laadpassen

De voordelen van Mijn Vollenhoven

Onze laadpas maakt het u als EV-rijder makkelijk. We hebben alle voordelen speciaal voor u op een rij gezet. Interesse? Vraag de pas direct aan!

 • icon
  Laadtransacties
  Bekijk gemakkelijk 24/7 online al uw transacties en maak exports hiervan.
 • icon
  Facturen
  Bent u een factuur kwijt? Alle facturen zijn voor u online beschikbaar en u kunt ze herzenden.
 • icon
  Tankpasbeheer
  Tankpas kwijt of wilt u tankpasopties aanpassen? Ook dat kunt u makkelijk online doen.

Onze laadpalen

AVIA Vollenhoven biedt een uitgebreid netwerk van laadpalen, waarmee het laden van elektrische auto’s toegankelijker en handiger wordt. Onze laadpunten zijn geplaatst op locaties waar u ze het meest nodig hebt. Met een focus op gebruiksgemak en betrouwbaarheid, zorgen de openbare laadpalen van AVIA Vollenhoven ervoor dat elektrisch rijden niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zorgeloos is. U heeft binnen no-time een volle accu en we rekenen altijd vaste kosten bij onze laadpunten. Met onze laadpas laat u altijd voordelig en kunt u bij elke openbare laadpaal terecht.

Ik wil een AVIA card aanvragen!

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van onze laadpas en klaar om uw rijervaring te verbeteren? Aarzel dan niet langer en vraag uw nieuwe laadpas vandaag nog aan. Eerst meer informatie of heeft u specifieke vragen over elektrisch rijden of publiek laden? Geen probleem! Klik simpelweg op de knop hieronder en vul het contactformulier in. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen. Zij zullen spoedig contact met u opnemen om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle benodigde informatie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Laat deze kans niet voorbijgaan en zet de eerste stap naar een zorgeloze rijervaring voor uw bedrijf met onze laadpas.

Het laatste nieuws

Nieuws
Uitbreiding AVIA netwerk 400 tankstations
04 januari 2023
Verder lezen
Blog
Even voorstellen: Kevin Vervest
17 november 2022
Verder lezen
Nieuws
Uitbreiding AVIA netwerk 400 tankstations
04 januari 2023
Verder lezen
Blog
Even voorstellen: Kevin Vervest
17 november 2022
Verder lezen