Laadpas Aanvragen

Een laadpas aanvragen voor jouw zaak? De populariteit van elektrisch rijden neemt toe en steeds meer mensen kiezen voor zakelijk elektrisch rijden. Met de AVIA Card ben je optimaal voorzien van alle gemakken van elektrisch rijden. Dankzij de toegang tot meer dan 700.000 laadpunten in Europa, kun je erop vertrouwen dat er altijd een laadmogelijkheid in de buurt is. Dat maakt elektrisch rijden nog handiger en toegankelijker. Benieuwd naar alle voordelen? Lees snel verder!

Vraag een AVIA Card aan!

Is jouw bedrijf momenteel bezig met het verduurzamen van het wagenpark, met een mix van elektrische, maar ook benzine- of dieselauto’s? Dan is de AVIA Card de ideale oplossing voor jou. Deze kaart biedt het gemak van het samenvoegen van al jouw laad- en brandstoftransacties in één overzichtelijke factuur. Zo worden zowel de laadsessies van elektrische voertuigen als de afgenomen liters brandstof op één document geregistreerd. Dit maakt het beheer van jouw wagenpark eenvoudiger en efficiënter.

laadpas

Hoe werkt het aanvraagproces?

Om een AVIA Card aan te vragen, volg je vier eenvoudige stappen. Bezoek allereerst ons aanvraagportaal. Hier kun je de AVIA Card kiezen die het beste bij jouw bedrijfsbehoeften past. Vervolgens vul je alle benodigde bedrijfs- en persoonsgegevens in. Het aanvraagproces is snel en duidelijk, waardoor je gemakkelijk door de stappen heen loopt. Nadat je de aanvraag hebt ingediend, hoef je slechts kort te wachten. Afhankelijk van de bankregistratie, ontvangt je jouw AVIA Card binnen drie werkdagen thuis. Zo simpel is het om toegang te krijgen tot het gemak van onze laadpas zonder abonnement!

Wil jij een laadpas aanvragen?

Ben je klaar om de overstap te maken naar een makkelijkere en efficiëntere manier van laden? Vraag dan nu een laadpas aan! Met deze pas ontgrendel je toegang tot een enorm netwerk van laadpunten in heel Europa. Niet meer meerdere laadpassen op zak ,genieten van het gemak van contactloos betalen, gedetailleerde facturering en de vrijheid om overal jouw elektrische auto op te laden. Meld je vandaag nog aan en ervaar hoe eenvoudig elektrisch rijden kan zijn met de juiste laadpas. Wacht niet langer en sluit je aan bij de vele tevreden elektrische rijders die al profiteren van de voordelen van onze laadpas!

laadpas abonnement

Kan ik mijn laadpas in het buitenland gebruiken?

De laadpas biedt veel flexibiliteit voor elektrische rijders, zowel in Nederland als in Europa. Met deze kaart heb je toegang tot 700.000 publieke laadpunten, zowel in Nederland als in Europa. Daarnaast kun je ook terecht bij 2.700 tanklocaties, waarvan 1.200 in Nederland en 1.500 in andere Europese landen. Met deze laadpas kun je uit een breed aanbod aan oplaadmogelijkheden kiezen, waaronder AC laadpalen voor regulier opladen en DC snelladers voor sneller opladen. Deze uitgebreide dekking verzekert dat je altijd en overal jouw elektrische voertuig gemakkelijk kunt opladen.

Wat kost het laden van een elektrische auto?

Als je de pas enkel gebruikt om te tanken en niet voor het laden van uw elektrische voertuig, dan zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van de pas. Voor het opladen van een elektrische auto met onze laadpas zijn er wel kosten.

Eenmalig betaal je € 5,00 voor de aanschaf van de pas. Daarnaast zijn er maandelijkse kosten van € 2,50 per pas en een toeslag van € 0,50 per laadsessie als er bij een NON-AVIA locatie geladen wordt.. Deze kosten zorgen ervoor dat je naast de gebruikelijke voordelen van de AVIA Card, ook jouw elektrische auto gemakkelijk kunt opladen. Voor meer informatie of om een laadpas aan te vragen, kun je contact opnemen met AVIA Vollenhoven.

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Bij AVIA Vollenhoven vinden we dat klantenservice meer is dan alleen antwoord geven op vragen. Het gaat om een partnerschap, een relatie waarbij we je bij elke stap ondersteunen. Heb je vragen over de factuur, de beste plekken om te tanken of hoe je het meeste uit jouw pas kunt halen? Ons team staat klaar om je te helpen.

Mijn Vollenhoven

Voor de zakelijke rijder die streeft naar optimaal gemak en efficiëntie, biedt AVIA Vollenhoven een innovatief online platform: Mijn Vollenhoven. Dit gebruiksvriendelijke platform stelt je in staat om altijd jouw maandelijkse factuur te bekijken, belangrijke wijzigingen aan jouw pas door te voeren, en zowel nieuwe passen aan te vragen als bestaande passen te blokkeren. Lees verder voor een gedetailleerd overzicht van alle functies die Mijn Vollenhoven te bieden heeft.

laadpassen

De voordelen van Mijn Vollenhoven

Onze laadpas maakt het je als EV-rijder makkelijk. We hebben alle voordelen speciaal voor je op een rij gezet. Interesse? Vraag de pas direct aan!

 • icon
  Laadtransacties
  Bekijk gemakkelijk 24/7 online al uw transacties en maak exports hiervan.
 • icon
  Facturen
  Ben je een factuur kwijt? Alle facturen zijn voor je online beschikbaar en je kunt ze opnieuw verzenden.
 • icon
  Tankpasbeheer
  Tankpas kwijt of wil je tankpasopties aanpassen? Ook dat kun je makkelijk online doen.

Onze laadpalen

AVIA Vollenhoven biedt een uitgebreid netwerk van laadpalen, waarmee het laden van elektrische auto’s toegankelijker en handiger wordt. Onze laadpunten zijn geplaatst op locaties waar je ze het meest nodig hebt. Met een focus op gebruiksgemak en betrouwbaarheid, zorgen de openbare laadpalen van AVIA Vollenhoven ervoor dat elektrisch rijden niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zorgeloos is. Je hebt binnen no-time een volle accu en we rekenen altijd vaste kosten bij onze laadpunten. Met onze laadpas laat je altijd voordelig en kun je bij elke openbare laadpaal terecht.

Ik wil een AVIA card aanvragen!

Ben je geïnteresseerd in de voordelen van onze laadpas en klaar om jouw rijervaring te verbeteren? Aarzel dan niet langer en vraag jouw nieuwe laadpas vandaag nog aan. Eerst meer informatie of heb je specifieke vragen over elektrisch rijden of publiek laden? Geen probleem! Klik simpelweg op de knop hieronder en vul het contactformulier in. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen. Zij zullen spoedig contact met je opnemen om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle benodigde informatie, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Laat deze kans niet voorbijgaan en zet de eerste stap naar een zorgeloze rijervaring voor jouw bedrijf met onze laadpas.

Het laatste nieuws

Nieuws
Uitbreiding AVIA netwerk 400 tankstations
04 januari 2023
Verder lezen
Blog
Even voorstellen: Kevin Vervest
17 november 2022
Verder lezen
Nieuws
Uitbreiding AVIA netwerk 400 tankstations
04 januari 2023
Verder lezen
Blog
Even voorstellen: Kevin Vervest
17 november 2022
Verder lezen