Laadpaal aanvragen

icon

Zelf laadpaal kopen

Ontdek het gemak van elektrisch laden met onze AVIA Volt laadpalen!
icon

Openbare laadpalen

Wij investeren in hoogwaardige laadpalen voor jouw duurzame mobiliteit!
icon

AVIA Card aanvragen

Ervaar het gemak met de AVIA Card: laden en tanken, één pas. Ontdek nu!
icon

Compleet laadbeheer

Wij nemen het volledige beheer, inclusief de backoffice, onder handen.

Als ondernemer speel je in op de groeiende trend van elektrisch rijden. Een eigen laadpaal voor jouw bedrijf is een logische volgende stap. Bij AVIA Vollenhoven maken we dit proces eenvoudig. Zet vandaag nog de stap naar een duurzamere toekomst en vraag jouw laadpaal aan. Wij helpen je graag verder op weg naar een duurzamere mobiliteit.

AVIA VOLT

Steeds meer bedrijven en instanties zetten de weg naar een groenere toekomst in. Ook bij AVIA Vollenhoven is duurzaamheid een essentieel begrip in onze bedrijfsvoering. Om dat kracht bij te zetten, hebben wij AVIA VOLT geïntroduceerd.

AVIA VOLT is een initiatief van AVIA dat volledig gericht is op EV mobiliteit. We zijn actief in 15 Europese landen en maken ons sterk voor duurzaamheid. Onze missie luidt daarom ‘Moeiteloos Laden’. Dit doen wij door onder andere door in te spelen op de duurzame behoeften van onze klanten; particulier, MKB en groot-transport.

oplaadpaal aanvragen

Waarom verduurzamen?

Verduurzaming is cruciaal in de strijd tegen klimaatverandering en het verminderen van onze milieu-impact. Nederland streeft naar een aanzienlijke vermindering van broeikasgassen en heeft als ambitieuze doelstelling om in 2030 emissieloos te rijden.

Door over te schakelen op elektrische voertuigen (EV’s) en daarvoor de nodige infrastructuur van laadpalen te bieden, kunnen we deze emissies drastisch verminderen. Elektrische auto’s hebben immers geen uitlaatemissies. Het gebruik van elektriciteit als brandstof maakt het ook mogelijk om over te schakelen op hernieuwbare energiebronnen, zoals wind- of zonne-energie, waardoor de CO2-voetafdruk van het vervoer nog verder kan worden verkleind.

Verschillende type laders van AVIA

DC laders

Het onderscheid tussen AC- en DC-laders ligt in de plaats van stroomconversie. Bij AC-laders vindt de omzetting plaats in de auto, terwijl bij DC-laders dit in de lader zelf gebeurt. In een auto is er beperkte ruimte, waardoor de omvormer kleiner is en de stroomconversie trager verloopt. DC-laders daarentegen hebben de omvormer in het apparaat zelf, wat ze groter en efficiënter maakt. Hierdoor fungeren DC-laders als snelladers, in staat om jouw auto in ongeveer 20 minuten grotendeels op te laden zodat je snel verder kunt rijden.

 

Meer lezen

AC Laders

De AC-laadpalen van AVIA Volt onderscheiden zich door hun unieke ontwerp en geavanceerde software. Het design doet denken aan een oester: aan de buitenkant zeer robuust en bestand tegen veel externe factoren, terwijl de binnenkant een kostbare en intelligente kern verbergt.

Dankzij deze opbouw is de geavanceerde technologie goed beschermd en gemakkelijk te vervangen, wat het onderhoud van de laadpaal vereenvoudigt.

 

Meer lezen

Elektrische laadpaal aanvragen

Maakt jouw bedrijf een groene transitie door? Dan hoort elektrisch rijden daarbij. Vraag daarom een openbaar oplaadpunt aan en faciliteer elektrisch rijden. Een openbare laadpaal aanvragen via AVIA Vollenhoven gaat gemakkelijk en snel. Vul jouw bedrijfsgegevens in via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kan een openbare laadpaal in jouw gemeente aanvragen, ook als dat in een andere gemeente is dan jouw woonplaats.

grote gemeenten

Dit gaan we samen doen

icon
01

Samen kiezen we de juiste laadpaal.

icon
02

Wij installeren de laadpalen op de gewenste plekken.

icon
03

Indien nodig, verrichten wij het onderhoud.

icon
04

De stroomkosten betalen wij.

icon
05

U ontvangt een variabele vergoeding per kWh.

Openbare laadpalen van AVIA

Een openbare laadpaal is een oplaadstation dat in een openbare ruimte is geplaatst, zoals straten of parkeerterreinen. In tegenstelling tot laadpalen op eigen terrein of op de parkeerplaats van een bedrijf, kunnen deze laadpunten door iedereen met een elektrische auto worden gebruikt. Openbare laadpalen zijn belangrijk voor de uitbreiding van de EV-infrastructuur en stimuleren duurzamer vervoer. Wil je een laadpaal op eigen terrein of zoek je er een in de openbare ruimte? Bij AVIA Vollenhoven kun je een openbaar oplaadpunt aanvragen of een verzoek indienen via ons aanvraagformulier.

laadpunt aanvragen

Compleet laadbeheer

Als CPO kan AVIA VOLT jouw bedrijf ondersteunen in het gehele proces. Als CPO hebben wij volledige controle over de hardware van de laadvoorziening. Dit heeft vele voordelen zoals 24/7 support en een real time overzicht van de status van de hardware. Een CPO zorgt er ook voor dat laadsessies gemakkelijk verrekent kunnen worden met de bezoeker of werkgever.

CPO-functionaliteiten

  • Beheer laadpaal: realtime overzicht van alle laadpalen, status daarvan, actuele laadsessies en rapportages over gebruik.
  • Hulp op afstand: alles digitaal te regelen via het CPO-platform en een servicemodel dat 24/7 bereikbaar is om jou te helpen.
  • Verrekening: alles digitaal te regelen via het CPO-platform en een servicemodel dat 24/7 bereikbaar is om jou te helpen.
  • Toegang en gebruikersbeheer: mogelijkheid om jouw laadfaciliteiten openbaar te maken en zichtbaar voor derden, enkel voor gasten met goedkeuring open te stellen, of alles privé te houden.
  • Volledige controle: toegang tot jouw eigen CPO-portal waarmee je basisfuncties zelf kunt uitvoeren zoals een reset of het loskoppelen van een laadkabel.

De AVIA card

Elektrisch rijden en daarbij laden wordt steeds populairder, met de AVIA Card ben je voorbereid op de toekomst. De AVIA Card biedt toegang tot ruim 650.000 laadpunten en 2.700 tankstations in zowel Nederland als Europa. Al jouw uitgaven, zoals tanken, laden, shopaankopen en carwash, worden overzichtelijk op één factuur weergegeven, waarbij automatische incasso zorgt voor gemak. Voor elektrisch laden betaal je éénmalig € 5,00 paskosten en maandelijkse kosten van € 2,50 euro per pas. Bij onze eigen locaties worden geen startkosten berekend. Laad je bij een niet-AVIA locatie? Dan komt er € 0,50 per laadsessie bij*.

Voor wie elektrisch rijdt, introduceren we de AVIA Laden app. Onderweg en op zoek naar een laadplek? Deze app gids je zonder probleem naar het dichtstbijzijnde, voor jouw auto geschikte, laadstation. Start en beëindig jouw laadsessies eenvoudig met de app en krijg overzicht van al jouw laadgegevens. Gekoppeld aan jouw AVIA Card, zorgt de AVIA Laden app voor een nog vlottere laad- en rijervaring. Beheer en controle zijn steeds binnen handbereik, rechtstreeks vanaf jouw mobiel.

*Alle bovengenoemde bedragen zijn excl. btw.

Icon
Laadpaal aanvragen
Icon
AVIA Card
Icon
Algemeen contact

Wat zijn je bedrijfsgegevens?

Naam(Vereist)
Adres
Voor persoonlijker contact kun je je telefoonnummer achterlaten en zullen wij telefonisch contact met je opnemen.

Het laatste nieuws

Nieuws
Uitbreiding AVIA netwerk 400 tankstations
04 januari 2023
Verder lezen
Blog
Even voorstellen: Kevin Vervest
17 november 2022
Verder lezen
Nieuws
Uitbreiding AVIA netwerk 400 tankstations
04 januari 2023
Verder lezen
Blog
Even voorstellen: Kevin Vervest
17 november 2022
Verder lezen