De AVIA Card

Laden en tanken met één pas

De AVIA Card is dé pas die het mogelijk maakt om te kunnen laden en tanken met één pas. Heeft u met uw bedrijf al de stap gezet richting vergroening en duurzaam ondernemen en rijden er al elektrische auto’s of werkbussen rond? Of rijden er nog brandstofauto’s rond? Dan is de AVIA Card de oplossing voor u.

Voordelen van de AVIA Card

De AVIA Card is de tankpas die het gemakkelijk maakt. Speciaal voor u staan alle voordelen van de pas op een rij. Interesse? Vraag de pas direct aan!

 • icon
  Altijd een tankstation in de buurt
  Met de AVIA Card kunt u bij ruim 650.000 laadpunten in Nederland en Europa en 2.700 tanklocaties (1.200 in Nederland & 1.500 in Europa) terecht. Afhankelijk van uw behoefte heeft u de keuze uit AC laadpalen en DC snelladers op diverse locaties.
 • icon
  Al uw financiën op orde
  Alles op 1 factuur, inclusief laad- en tankverbruik & overige kosten zoals autogebonden shopaankopen in Nederland en carwash. Al deze mogelijkheden zijn optioneel. U kunt ook kiezen voor een factuur met alleen laad- en tankverbruik. We incasseren de kosten automatisch van uw bankrekening, zodat u hier geen omkijken naar hebt.
 • icon
  AVIA Laden app
  Wilt u weten waar u uw auto op kunt laden? Download de AVIA Laden app waarmee u navigeert naar het dichtstbijzijnde laadpunt, geschikt voor uw type auto. Met deze app is het ook mogelijk om de laadsessie te starten & te stoppen en laadgegevens in te zien.
 • icon
  Transactiekosten
  De paskosten bedragen € 5,- excl. BTW per AVIA Card.
  Wilt u naast alle andere voordelen van de AVIA Card ook uw elektrische voertuig kunnen laden dan betaalt u maandelijkse kosten van € 2,50 euro per pas. Laadt u buiten het AVIA-netwerk? Dan rekenen wij een starttarief van € 0,50 excl. BTW per transactie.

Welcome to the family

Bij ons bent u geen nummer!

Bij Vollenhoven hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact, we staan u graag persoonlijk te woord.
Door ons compacte team van specialisten kunt u er zeker van zijn dat u snel te woord wordt gestaan. Samen zullen we kijken naar de beste oplossing voor uw bedrijf zodat u vervolgens weer snel de weg op kunt.

Stuurt u toch liever een e-mail?

Geen probleem, wij zullen dezelfde dag nog reageren.

Mijn Vollenhoven

Om u als zakelijke rijder van alle gemakken te voorzien hebben wij ons eigen online platform genaamd Mijn Vollenhoven. Met Mijn Vollenhoven kunt u gemakkelijk online al uw facturen inzien, kunt u wijzigingen aan de pas aanbrengen en nieuwe passen aanvragen en blokkeren. Maar er is meer. Hieronder zetten we alles op een rijtje voor u. 

De voordelen van Mijn Vollenhoven

Hiernaast zetten we enkele voordelen van Mijn Vollenhoven voor u op een rij.

 • icon
  Tanktransacties
  Bekijk gemakkelijk 24/7 online al uw transacties.
 • icon
  Facturen
  Bent u een factuur kwijt? Alle facturen zijn voor u online beschikbaar en u kunt ze herzenden.
 • icon
  Tankpasbeheer
  Tankpas kwijt of wilt u tankpasopties aanpassen? Ook dat kunt u makkelijk online doen.

Ik heb interesse in de AVIA Card!

Heeft u interesse in de AVIA Card? Vraag deze dan direct aan door hier te klikken. Heeft u toch nog eerst wat vragen? Klik dan op onderstaande knop, vul het formulier in en onze experts zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om u goed op weg te helpen.

Het laatste nieuws

Nieuws
Feestelijke heropening AVIA Rilland
25 april 2024
Verder lezen
Blog
Wat is biodiesel?
22 februari 2024
Verder lezen
Blog
Hoe werkt een laadpaal van AVIA?
30 januari 2024
Verder lezen
Nieuws
Feestelijke heropening AVIA Rilland
25 april 2024
Verder lezen
Blog
Wat is biodiesel?
22 februari 2024
Verder lezen
Blog
Hoe werkt een laadpaal van AVIA?
30 januari 2024
Verder lezen