Tankpas Aanvragen

De AVIA Card

Ben je zzp’er, run je een mkb-bedrijf of beheer je een groot wagenpark? Tanken en laden moet zo gemakkelijk mogelijk zijn. Door een tankpas aan te vragen, kies je voor gemak en overzicht. Geen bonnetjes meer, maar één maandelijkse overzichtelijke factuur. Vraag nu jouw tankpas aan via AVIA Vollenhoven en profiteer van de vele voordelen.

Hoe vraag ik een AVIA Card aan?

Een tankpas aanvragen doe je via onze website en het is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Vul jouw bedrijfsinformatie in, geef het gewenste aantal tankpassen op en kies eventuele extra diensten zoals parkeren of carwash. Binnen een korte tijd heb je alles in huis en kun je beginnen met tanken of laden. Het voordeel? Geen rompslomp, geen onverwachte kosten, alleen het gemak van een betrouwbare partner in AVIA Vollenhoven.

tankpas zzp

Laden en tanken

Elektrische voertuigen en dus ook elektrisch laden wordt steeds populairder, en met de AVIA Card ben je voorbereid op de toekomst. Onze missie luidt dan ook: ‘(klant)gericht op wegnaar duurzame mobiliteit’. Rijd je volledig elektrisch, bezit je een hybride auto of gebruik je conventionele brandstof? Met onze zakelijke tankpas kun je terecht bij ruim 500.000 laadpunten en 2.700 tanklocaties (1.200 in Nederland & 1.500 in Europa) terecht. Afhankelijk van jouw behoefte heb je de keuze uit AC laadpalen en DC snelladers op diverse locaties. En met één factuur voor al jouw tank- en laadbeurten, is administratie nog nooit zo eenvoudig geweest.

mkb tankpas

Hoe werkt een laadpas?

Het opladen van elektrische voertuigen kan plaatsvinden via verschillende soorten laadstations: AC (wisselstroom) en DC (gelijkstroom). Het onderscheid tussen deze twee is belangrijk als het gaat om laadsnelheid en compatibiliteit. AC-laders zijn vaak te vinden als openbare laadpalen in woonwijken en op werkplekken en bieden een gestage laadsnelheid, ideaal voor langere parkeerperioden. DC-laders daarentegen, vaak te vinden langs snelwegen, bieden een veel snellere laadsessie, wat ze perfect maakt voor onderweg. Met de AVIA laadpas heb je toegang tot beide typen laadstations. Dit betekent dat je, ongeacht jouw bestemming of de duur van jouw stop, altijd een geschikt laadpunt kunt vinden voor jouw elektrische voertuig.

Voor de elektrische rijders onder ons hebben we de AVIA Laden app. Ben je onderweg en wil je weten waar je jouw auto kunt opladen? Met deze handige applicatie navigeer je eenvoudig naar het dichtstbijzijnde laadpunt dat geschikt is voor jouw type auto. Met deze app start en stop je ook moeiteloos jouw laadsessie en krijg je inzicht in jouw laadgegevens. Zo combineer je de AVIA Laden app naadloos met jouw AVIA Card, waardoor laden en rijden nóg soepeler gaat. Je hebt de controle altijd binnen handbereik, direct vanaf jouw smartphone.

Hoe werkt een tankpas?

Nadat je je hebt aangemeld en de tankpas hebt ontvangen, kun je bij de deelnemende tankstations direct tanken zonder contant geld of creditcard. Voer de pas in, kies de gewenste brandstof, voer jouw pincode in en vul jouw tank. Aan het begin van de maand ontvang je één factuur met alle tankbeurten. Deze factuur maakt jouw administratie een stuk eenvoudiger en je behoudt altijd het overzicht. Geen losse bonnetjes meer, maar alles gecentraliseerd op één handige plek.

tankpas zakelijk

Heb je vragen? Laat het ons weten!

Bij AVIA Vollenhoven vinden we dat klantenservice meer is dan alleen antwoord geven op vragen. Het gaat om een partnerschap, een relatie waarbij we je bij elke stap ondersteunen. Heb je vragen over de factuur, de beste plekken om te tanken of hoe je het meeste uit jouw pas kunt halen? Ons team staat klaar om je te helpen.

Mijn Vollenhoven

Voor de zakelijke rijders onder ons biedt Vollenhoven een extra stukje gemak met ons online platform: Mijn Vollenhoven. Hiermee heb je direct toegang tot al jouw facturen, kun je moeiteloos aanpassingen doen aan jouw huidige passen en zelfs nieuwe passen aanvragen of blokkeren. Maar Mijn Vollenhoven gaat verder dan dat. Ben je nieuwsgierig naar alle voordelen en mogelijkheden? We hebben ze hieronder overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

maandelijkse kosten

De voordelen van Mijn Vollenhoven

Hiernaast zetten we enkele voordelen van Mijn Vollenhoven voor je op een rij.

 • icon
  Tanktransacties
  Bekijk gemakkelijk 24/7 online al jouw transacties en maak exports hiervan.
 • icon
  Facturen
  Ben je een factuur kwijt? Alle facturen zijn voor je online beschikbaar en je kunt ze herzenden.
 • icon
  Tankpasbeheer
  Tankpas kwijt of wil je tankpasopties aanpassen? Ook dat kun je makkelijk online doen.

Diesel en Benzine van AVIA

Bij AVIA Vollenhoven bieden we naast oplossingen voor elektrische voertuigen ook traditionele brandstoffen aan, zoals diesel en benzine. Bij onze tankstations vind je verschillende soorten brandstoffen, waaronder Euro 95 Ongelood (E10) en Super 98 Ongelood (E5).

Voor eigenaren van speciale voertuigen, zoals oldtimers, bepaalde sportwagens of motoren met een hoog vermogen, is het aan te raden het instructieboekje te raadplegen of contact op te nemen met de dealer. Zo verzeker je jezelf van de juiste brandstofkeuze voor jouw voertuig.

Bij onze tankstations bieden we niet zomaar diesel aan. We begrijpen dat iedereen unieke wensen heeft. Daarom kun je kiezen uit diverse dieselsoorten, waaronder de reguliere diesel, Multipower Diesel en EcoSave Diesel. Zo vind je altijd een brandstof die aansluit bij jouw behoeften.

Inmiddels hebben we ook HVO (Hydrotreated Vegetable Oil) ontwikkeld. Deze diesel wordt ontwikkeld met plantaardig afval. Het is schoner en dunner dan de normale diesel en behaalt een CO2-reductie tot bijna 90%. Ook op deze manier proberen wij ons steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Ik heb interesse in de AVIA Card!

Jouw interesse in de AVIA Card is de eerste stap naar een efficiëntere en eenvoudigere manier van rijden. Rij jouw zakelijke kilometers met AVIA. Geen gedoe, geen onverwachte kosten, alleen het pure gemak van tanken en laden met één pas. Vraag vandaag nog voor eenmalig €5,- jouw tankpas aan en ervaar zelf het verschil dat Vollenhoven kan maken in jouw dagelijkse ritjes.

Het laatste nieuws

Nieuws
Feestelijke heropening AVIA Rilland
25 april 2024
Verder lezen
Blog
Wat is biodiesel?
22 februari 2024
Verder lezen
Blog
Hoe werkt een laadpaal van AVIA?
30 januari 2024
Verder lezen
Nieuws
Feestelijke heropening AVIA Rilland
25 april 2024
Verder lezen
Blog
Wat is biodiesel?
22 februari 2024
Verder lezen
Blog
Hoe werkt een laadpaal van AVIA?
30 januari 2024
Verder lezen