Tankpas Aanvragen

De AVIA Card

Bent u zzp’er, runt u een mkb-bedrijf of beheert u een groot wagenpark? Tanken en laden moet zo gemakkelijk mogelijk zijn. Door een tankpas aan te vragen, kiest u voor gemak en overzicht. Geen bonnetjes meer, maar één maandelijkse overzichtelijke factuur. Vraag nu uw tankpas aan via AVIA Vollenhoven en profiteer van de vele voordelen.

Hoe vraag ik een AVIA Card aan?

Een tankpas aanvragen doe je via onze website en het is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Vul uw bedrijfsinformatie in, geef het gewenste aantal tankpassen op en kies eventuele extra diensten zoals parkeren of carwash. Binnen een korte tijd heeft u alles in huis en kunt u beginnen met tanken of laden. Het voordeel? Geen rompslomp, geen onverwachte kosten, alleen het gemak van een betrouwbare partner in AVIA Vollenhoven.

tankpas zzp

Laden en tanken

Elektrische voertuigen en dus ook elektrisch laden wordt steeds populairder, en met de AVIA Card bent u voorbereid op de toekomst. Onze missie luidt dan ook: ‘(klant)gericht op wegnaar duurzame mobiliteit’. Rijdt u volledig elektrisch, bezit u een hybride auto of gebruikt u conventionele brandstof? Met onze zakelijke tankpas kunt u terecht bij ruim 500.000 laadpunten en 2.700 tanklocaties (1.200 in Nederland & 1.500 in Europa) terecht. Afhankelijk van uw behoefte heeft u de keuze uit AC laadpalen en DC snelladers op diverse locaties. En met één factuur voor al uw tank- en laadbeurten, is administratie nog nooit zo eenvoudig geweest.

mkb tankpas

Hoe werkt een laadpas?

Het opladen van elektrische voertuigen kan plaatsvinden via verschillende soorten laadstations: AC (wisselstroom) en DC (gelijkstroom). Het onderscheid tussen deze twee is belangrijk als het gaat om laadsnelheid en compatibiliteit. AC-laders zijn vaak te vinden als openbare laadpalen in woonwijken en op werkplekken en bieden een gestage laadsnelheid, ideaal voor langere parkeerperioden. DC-laders daarentegen, vaak te vinden langs snelwegen, bieden een veel snellere laadsessie, wat ze perfect maakt voor onderweg. Met de AVIA laadpas heeft u toegang tot beide typen laadstations. Dit betekent dat u, ongeacht uw bestemming of de duur van uw stop, altijd een geschikt laadpunt kunt vinden voor uw elektrische voertuig.

Voor de elektrische rijders onder ons hebben we de AVIA Laden app. Bent u onderweg en wilt u weten waar u uw auto kunt opladen? Met deze handige applicatie navigeert u eenvoudig naar het dichtstbijzijnde laadpunt dat geschikt is voor uw type auto. Met deze app start en stopt u ook moeiteloos uw laadsessie en krijgt u inzicht in uw laadgegevens. Zo combineert u de AVIA Laden app naadloos met uw AVIA Card, waardoor laden en rijden nóg soepeler gaat. U heeft de controle altijd binnen handbereik, direct vanaf uw smartphone.

Hoe werkt een tankpas?

Nadat u zich heeft aangemeld en de tankpas heeft ontvangen, kunt u bij de deelnemende tankstations direct tanken zonder contant geld of creditcard. Voer de pas in, kies de gewenste brandstof, voer uw pincode in en vul uw tank. Aan het begin van de maand ontvangt u één factuur met alle tankbeurten. Deze factuur maakt uw administratie een stuk eenvoudiger en u behoudt altijd het overzicht. Geen losse bonnetjes meer, maar alles gecentraliseerd op één handige plek.

tankpas zakelijk

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Bij AVIA Vollenhoven vinden we dat klantenservice meer is dan alleen antwoord geven op vragen. Het gaat om een partnerschap, een relatie waarbij we u bij elke stap ondersteunen. Heeft u vragen over de factuur, de beste plekken om te tanken of hoe u het meeste uit uw pas kunt halen? Ons team staat klaar om u te helpen.

Mijn Vollenhoven

Voor de zakelijke rijders onder ons biedt Vollenhoven een extra stukje gemak met ons online platform: Mijn Vollenhoven. Hiermee heeft u direct toegang tot al uw facturen, kunt u moeiteloos aanpassingen doen aan uw huidige passen en zelfs nieuwe passen aanvragen of blokkeren. Maar Mijn Vollenhoven gaat verder dan dat. Bent u nieuwsgierig naar alle voordelen en mogelijkheden? We hebben ze hieronder overzichtelijk voor u op een rijtje gezet.

maandelijkse kosten

De voordelen van Mijn Vollenhoven

Hiernaast zetten we enkele voordelen van Mijn Vollenhoven voor u op een rij.

 • icon
  Tanktransacties
  Bekijk gemakkelijk 24/7 online al uw transacties en maak exports hiervan.
 • icon
  Facturen
  Bent u een factuur kwijt? Alle facturen zijn voor u online beschikbaar en u kunt ze herzenden.
 • icon
  Tankpasbeheer
  Tankpas kwijt of wilt u tankpasopties aanpassen? Ook dat kunt u makkelijk online doen.

Diesel en Benzine van AVIA

Bij Vollenhoven bieden we naast oplossingen voor elektrische voertuigen ook traditionele brandstoffen aan, zoals diesel en benzine. Bij onze tankstations vindt u verschillende soorten brandstoffen, waaronder Euro 95 Ongelood (E10) en Super 98 Ongelood (E5).

Voor eigenaren van speciale voertuigen, zoals oldtimers, bepaalde sportwagens of motoren met een hoog vermogen, is het aan te raden het instructieboekje te raadplegen of contact op te nemen met de dealer. Zo verzekert u zichzelf van de juiste brandstofkeuze voor uw voertuig.

Bij onze tankstations bieden we niet zomaar diesel aan. We begrijpen dat iedereen unieke wensen heeft. Daarom kunt u kiezen uit diverse dieselsoorten, waaronder de reguliere diesel, Multipower Diesel en EcoSave Diesel. Zo vindt u altijd een brandstof die aansluit bij uw behoeften.

Inmiddels hebben we ook HVO (Hydrotreated Vegetable Oil) ontwikkeld. Deze diesel wordt ontwikkeld met plantaardig afval. Het is schoner en dunner dan de normale diesel en behaalt een CO2-reductie tot bijna 90%. Ook op deze manier proberen wij ons steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Ik heb interesse in de AVIA Card!

Uw interesse in de AVIA Card is de eerste stap naar een efficiëntere en eenvoudigere manier van rijden. Rij uw zakelijke kilometers met AVIA. Geen gedoe, geen onverwachte kosten, alleen het pure gemak van tanken en laden met één pas. Vraag vandaag nog voor eenmalig €5,- uw tankpas aan en ervaar zelf het verschil dat Vollenhoven kan maken in uw dagelijkse ritjes.

Het laatste nieuws

Blog
Hoe werkt een laadpaal van AVIA?
30 januari 2024
Verder lezen
Nieuws
AVIA Vollenhoven breidt netwerk uit met de opening van AVIA XPress Elsendorp
11 december 2023
Verder lezen
Blog
Afdeling Facilitaire Zaken stelt zich voor!
29 augustus 2023
Verder lezen
Blog
Hoe werkt een laadpaal van AVIA?
30 januari 2024
Verder lezen
Nieuws
AVIA Vollenhoven breidt netwerk uit met de opening van AVIA XPress Elsendorp
11 december 2023
Verder lezen
Blog
Afdeling Facilitaire Zaken stelt zich voor!
29 augustus 2023
Verder lezen