Elektrisch laden met
AVIA VOLT

AVIA Vollenhoven is uw transitiepartner

Elektrisch laden

De transitie naar emissieloze mobiliteit is in volle gang. AVIA Vollenhoven is al bijna 130 jaar een begrip én hofleverancier in de mobiliteit. Met onze missie ‘(klant)gericht op weg naar duurzame mobiliteit’ spelen wij al jaren in op de mobiliteitswensen van onze klanten; particulier, MKB en groot-transport.

Verduurzaming is een belangrijk begrip in onze bedrijfsvoering. Naast het faciliteren van snelladers bij onze AVIA Vollenhoven tankstations spelen wij ook in op lokale behoeften door onder andere het uitgeven van laadpassen, elektrisch laden en het realiseren van laadpleinen.

Ben je benieuwd wat wij als transitiepartner voor jouw bedrijf kunnen betekenen of wil je een openbare laadpaal aanvragen? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee!

nederland

Moeiteloos laden met AVIA VOLT

Bij AVIA VOLT geloven we dat elektrisch rijden eenvoudig en flexibel moet zijn. We richten ons op laadinfrastructuur, van thuisladers tot mobiele snellaadstations voor elke locatie.

We bieden duurzame laadoplossingen voor zowel thuis als bedrijven en beheren het volledige proces, van aanvraag tot installatie, op één factuur die aan jouw wensen is aangepast. Onze modulaire laadproducten, met efficiënte kW-stations, maximaliseren energiegebruik en minimaliseren laadtijd en kosten. Zo faciliteren we elk voertuig met de benodigde oplossingen, simpelweg door de stekker in de auto te steken. Meer informatie? Klik hier.

DC laadoplossingen

Het verschil tussen een AC en DC lader is de locatie waar de stroom wordt omgezet. Bij AC gebeurt dit in de auto en bij DC in de lader. Doordat er beperkte ruimte beschikbaar is in een auto, is de omvormer klein. Stroom wordt daardoor langzamer omgezet van AC naar DC. DC laders leveren stroom en voeden direct de accu. De omvormer zit in de lader zelf en is daardoor groter en krachtiger. DC laders zijn dus snelladers en kunnen jouw auto binnen 20 minuten voor een groot deel opladen, zodat je snel weer de weg op kunt.

openbare laadpunten

AC laadoplossingen

De AC laders van AVIA VOLT hebben een uniek design en slimme software. De laadpaal kan worden vergeleken met een oester. De buitenkant is extreem sterk en tegen heel veel bestand, maar de binnenkant is een waardevolle parel met een slimme kern. Hierdoor blijft de slimme techniek goed beschermd en is deze makkelijk vervangbaar, waardoor de laadpaal eenvoudig te onderhouden is.

elektrische auto

Exploitatie van laadpalen

Zonder investering laadpalen op jouw parkeererrein? Wij regelen alles!

Met AVIA Vollenhoven is het installeren van laadpalen eenvoudiger dan ooit. Geen kosten, geen gedoe en geen ingewikkelde plannen. Je stelt simpelweg één of meerdere plaatsen op jouw parkeerterrein beschikbaar, en wij zorgen voor de rest.

Met ons aan jouw zijde, ben je verzekerd van een professionele en zorgeloze ervaring. Wij maken het exploiteren van laadpalen eenvoudig en toegankelijk. Ontdek hoe gemakkelijk je jouw parkeerterrein (gedeeltelijk) kunt transformeren in een laadplein voor elektrische voertuigen.

 • icon
  Kosteloze installatie
  Wij plaatsen de laadpalen volledig op onze kosten. Je hoeft geen enkele investering te doen. Indien gewenst kunnen wij de laadpalen voorzien van jouw bedrijfslogo.
 • icon
  Volledige ontzorging
  Of het nu gaat om een bedrijf, zorginstelling, gemeente, vakantiepark, hotel of winkelcentrum wij regelen alles. Van de planning en installatie tot het onderhoud en service naar EV rijders die gebruik maken van de palen, wij nemen het volledige proces op ons.
 • icon
  Simpel en efficiënt
  Jouw terrein wordt voorzien van laadpalen zonder dat je je ergens druk over hoeft te maken. Geen papierwerk, geen technische zorgen – wij doen het werk voor je.
 • icon
  Vergoeding
  Je ontvangt een variabele huurvergoeding per kWh. Wij zorgen voor een eigen aansluiting en indien dit niet mogelijk is betalen wij de stroomkosten.

Dit gaan we samen doen

icon
01

Samen kiezen we de juiste laadpaal.

icon
02

Wij installeren de laadpalen op de gewenste plekken.

icon
03

Indien nodig, verrichten wij het onderhoud.

icon
04

De stroomkosten betalen wij.

icon
05

U ontvangt een variabele vergoeding per kWh.

Met AVIA Vollenhoven als mobiliteitspartner kom je verder

Vraag een laadpaal aan!

Vraag de AVIA Card aan!

Overal uw auto opladen!

Met de AVIA Card kun je laden op meer dan 700.000 verschillende laadpunten door heel Europa. Je kunt terecht bij alle publieke laadpalen waar de mogelijkheid is om te snelladen. Bouw gemakkelijk een transactie op door de AVIA Card te scannen bij de laadpaal. Gebruik de AVIA Laden app om te navigeren naar de dichtstbijzijnde laadpaal.

Bij AVIA staan we voor duurzaamheid

Verduurzaming is een kernwaarde in onze bedrijfsvoering. Naast het aanbieden van snelladers bij AVIA Vollenhoven tankstations, voorzien wij ook in lokale behoeften door laadpassen uit te geven en laadpleinen te realiseren.

Wil je weten wat wij als transitiepartner voor uw bedrijf kunnen betekenen of een openbare laadpaal aanvragen? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Facturen en tarieven in
Mijn Vollenhoven

Mijn Vollenhoven is het klantportaal van AVIA Vollenhoven waar leden eenvoudig toegang hebben tot alle informatie over hun lidmaatschap. Via dit platform kunnen gebruikers hun facturen en tarieven inzien, wat hen helpt om hun verbruik en kosten efficiënt te beheren. Het portaal biedt een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het voor klanten gemakkelijk is om de benodigde informatie snel te vinden. Met Mijn Vollenhoven houdt AVIA Vollenhoven haar klanten altijd goed geïnformeerd en ondersteunt het hen in hun dagelijkse behoeften en vragen omtrent hun lidmaatschap.

Heeft u een vraag?

Meer informatie over het laden bij AVIA Vollenhoven of onze openbare laadpalen? Neem contact op met AVIA Vollenhoven voor meer informatie.

Contactformulier

Voor persoonlijker contact kunt u uw telefoonnummer achterlaten en zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

Het laatste nieuws

Nieuws
Feestelijke heropening AVIA Rilland
25 april 2024
Verder lezen
Blog
Wat is biodiesel?
22 februari 2024
Verder lezen
Blog
Hoe werkt een laadpaal van AVIA?
30 januari 2024
Verder lezen
Nieuws
Feestelijke heropening AVIA Rilland
25 april 2024
Verder lezen
Blog
Wat is biodiesel?
22 februari 2024
Verder lezen
Blog
Hoe werkt een laadpaal van AVIA?
30 januari 2024
Verder lezen