Afdeling Facilitaire Zaken stelt zich voor!

“De meest diverse afdeling binnen Vollenhoven, FZ (Facilitair). Ons team heeft veel gezichten en verantwoordelijkheden, het is veel om in één tekst te omschrijven maar ik ga mijn best doen!” Aldus Dylan van der Made, teamleider Facilitair. Graag stellen we je per onderdeel voor aan het FZ team.

 

Tankstation beheerders

Ed Bovendeert, Jeroen Coolen, Oliver Coppus, Ralph Vrijdag en Ton Naaykens zijn de vijf mannen met de functie tankstation beheerder. Zij zorgen er dagelijks voor dat al onze 93 tankstations er tiptop in orde uitzien. Ook helpen ze bij het oplossen van storingen, het controleren van onze brandstof en hand en spandiensten waar nodig.

Ralph Vrijdag aan het woord: “Nog maar net in dienst bij Vollenhoven maar net zo enthousiast als dag 1. Dit komt omdat het werk wat ik doe veel afwisseling heeft want de ene keer ben je bezig met je station schoon te maken en dan hebben ze je nodig om iets te maken. Of het nu een deurklink vast zetten is of echt iets ophangen elke dag is anders. Ook vind ik het fijn dat ik mijn eigen gang mag gaan en ervoor wil zorgen dat mijn stations er prima bij liggen. Wat ook heel fijn is zijn mijn collega’s waar ik al mijn vragen aan kan stellen en die mij helpen als ik er niet uit kom. Iedereen staat voor elkaar klaar en is bereid om elkaar te helpen. Ik hoop dat ik er nog vele jaren mag werken.” 

Waspark beheerders

Bart Driessen en Engin Sahin zijn de waspark beheerders en verzorgen de 19 wasparken in ons netwerk. Zij houden het waspark netjes, zorgen dat de chemie op orde is, controleren het waspark op de juiste werking, plegen klein onderhoud en assisteren bij storingen.

Engin Sahin aan het woord: “Bij FZ krijg je veel aandacht en ruimte om jezelf te ontwikkelen als wasparkbeheerder. Collega’s zijn zeer behulpzaam waardoor je goed geholpen wordt in het traject. Naar mijn mening is het fijnste van dit werk dat je zelf je route kan bepalen en best veel vrijheid en zelfstandigheid hebt. Er wordt veel steun gegeven, waardoor ik met plezier op weg ben voor het beheren van de wasparken.” 

Projectleiders

Rik Ackermans, Marc Oomen en (deels) Frank Hoezen zijn onze projectleiders. Zij begeleiden de projecten die binnen de Vollenhoven Groep worden uitgevoerd. De projecten zijn zeer divers van het plaatsen van een stofzuiger op het voorterrein, tot het plaatsen van een nieuwe rollover of de bouw van een volledig tankstation. Op het moment van schrijven zijn er meer dan 40 projecten actief binnen ons projectteam.

Service algemeen

Jeroen Thijs en Dylan van der Made zijn binnen de facilitaire afdeling met name bezig met de Service. Jeroen is hierin het eerste aanspreekpunt, beheert de facilitaire administratie, bemant de Servicedesk en ondersteunt alle locaties bij het oplossen van storingen. Dylan is de Teamleider en stuurt de verschillende facetten aan. In zijn rol kijkt hij steeds vooruit naar nieuwe ontwikkelingen, uitdagingen en verbeterpunten.

Met de bovenstaande disciplines streeft de facilitaire afdeling ernaar om alle tankstations er zo goed mogelijk uit te laten zien met een zo optimaal mogelijk werking van de techniek!