Feestelijke heropening AVIA Rilland

Afgelopen weekend vierden we de officiële heropening van AVIA Rilland met een gloednieuwe shopinrichting. Zowel de kwaliteitscafetaria van Family als de luxe koffiebar van Coffee Fellows zijn nu  – zij aan zij – te vinden in de winkel. Een niet eerder vertoond dubbelconcept dat zowel de Bourgondische levensgenieter als de gehaaste forens weet te bedienen met kwaliteitsproducten. Sterker: in het sfeervolle eetcafé kunnen hele gezinnen plaatsnemen en de tijd nemen om te proeven van het uitgebreide eetassortiment. Voor ontbijt, lunch en diner.

Op 19 april werd het tankstation feestelijk heropend door commercieel directeur Piet-Hein Bogaers en Martien Overloop, wethouder van de gemeente Reimerswaal. De aanwezige gasten werden getrakteerd op een proeverij van de lekkernijen die in het tankstation verkrijgbaar zijn. In de middag heeft ook Danny Vera, een vaste klant van deze locatie, ons nog met een bezoekje vereerd om een cadeau te overhandigen aan stationsmanager Anne Marie Meeuwsen.

Met deze vernieuwing is AVIA Rilland de ideale stopplaats aan de A58. Naast de horecaformules biedt het tankstation ook uitgebreide tank- en laadmogelijkheden. Een bezoekje aan AVIA Rilland is nu meer dan alleen tanken; het is een complete ervaring.