Hoe werkt een laadpaal van AVIA?

hoe werkt een laadpaal

Hoe werkt een laadpaal van AVIA? In deze blog leggen we DC en AC laadpalen naast elkaar en gaan we in op de toenemende populariteit van emissieloos rijden. Meer weten over deze onderwerpen? Lees snel verder.

Moeiteloos laden met AVIA VOLT

De verschuiving naar een duurzamere vorm van mobiliteit is volop in beweging, en Vollenhoven speelt hierin al bijna 130 jaar een belangrijke rol als toonaangevende speler en hofleverancier in de mobiliteitssector. Onder het motto ‘gericht op weg naar duurzame mobiliteit’ hebben wij ons aangepast aan de veranderende mobiliteitsbehoeften van onze klanten, variërend van particulieren tot het MKB en groot-transport.

In ons streven naar duurzaamheid hebben we niet alleen geïnvesteerd in het aanbieden van snelladers bij onze tankstations. Daarnaast voldoen we ook aan lokale behoeften door het verstrekken van laadpassen en het ontwikkelen van laadpleinen.

 

Hoe werkt een laadpaal?

Een openbare laadpaal is een laadstation dat beschikbaar is in publieke ruimtes zoals op straat of op openbare parkeerplaatsen. Deze openbare laadpalen, in tegenstelling tot een laadpaal thuis, staan open voor alle elektrische auto gebruikers. Openbare laadpalen spelen een belangrijke rol in het uitbreiden van de infrastructuur voor elektrische voertuigen (EV’s) en bevorderen milieuvriendelijk vervoer.

Als ondernemer speel je in op de groeiende trend van elektrisch rijden. Bij AVIA Vollenhoven kun je eenvoudig een aanvraag voor een publieke laadpaal indienen of meer informatie verkrijgen via ons online aanvraagformulier.

 

Openbare laadpalen door heel Europa

Met de AVIA Card wordt elektrisch rijden door Europa een fluitje van een cent. Je hebt toegang tot meer dan 650.000 laadpunten, verspreid over het continent. Deze uitgebreide dekking omvat alle publieke laadpalen, inclusief snellaadstations, waardoor je nooit ver hoeft te zoeken naar een oplaadpunt. Het starten van een laadsessie is eenvoudig: scan jouw AVIA Card bij de laadpaal en de transactie wordt automatisch opgebouwd. Om jouw reis nog soepeler te maken, bieden we in de AVIA Laden app een handige navigatiefunctie naar de dichtstbijzijnde laadpaal, zodat je altijd zorgeloos onderweg bent met jouw elektrische auto.

 

Meer weten over een openbaar laadpunt?

Ben je geïnteresseerd in meer informatie over openbare laadpalen en hoe deze kunnen bijdragen aan uw elektrische rijervaring? AVIA Vollenhoven staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van de benodigde informatie. Wil je een openbaar laadpunt of een laadpaal voor jouw bedrijf aanvragen? Of simpelweg meer weten over de voordelen en het gebruik ervan? Wij helpen je graag verder. Neem contact op via ons aanvraagformulier of bel ons direct. Laat AVIA Vollenhoven uw gids zijn in de wereld van elektrisch rijden. Neem vandaag nog contact op en zet een stap richting duurzamer vervoer!

 

AVIA VOLT oplossingen

 

DC laadpalen

DC laadpalen, beter bekend als snelladers, zijn een belangrijk onderdeel van het laadnetwerk voor elektrische auto’s. Ze zijn ideaal voor snelladen tijdens lange reizen, waarbij ze de oplaadtijd aanzienlijk verkorten in vergelijking met traditionele AC laadpalen. Een DC laadpaal kan een elektrische auto in slechts 30 minuten tot 80% opladen, afhankelijk van de capaciteit van de batterij en de snelheid van de laadpaal. Deze laadpalen zijn met name te vinden op locaties zoals tankstations langs de snelweg, waardoor ze perfect zijn voor lange afstanden en snelle stops.

AC laadpalen

AC laadpalen zijn de meest voorkomende type laadstations en zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Ze zijn over het algemeen te vinden in woonwijken, bij werkplekken en in openbare parkeergelegenheden. AC-laders bieden een langzamere laadsnelheid dan DC snelladers, maar zijn perfect voor langdurig opladen, zoals ‘s nachts thuis of gedurende de werkdag. Met een AC laadpaal kunt u jouw elektrische auto opladen zonder je zorgen te maken over de batterijduur, en je bent altijd klaar voor de volgende rit.

 

Alle voordelen

Backoffice abonnementen beschikbaar: AVIA biedt diverse backoffice abonnementen aan, waarmee je toegang krijgt tot gedetailleerde rapportages over uw laadgegevens. Deze abonnementen zijn ontworpen om je inzicht te geven in jouw laadgedrag, kostenbeheersing te bieden en je te helpen bij het efficiënt beheren van jouw laadsessies.

24/7 storingsdienst: Een betrouwbare laadservice houdt niet op na kantooruren. AVIA begrijpt dit en biedt daarom een 24/7 storingsdienst. Ongeacht het tijdstip, als u problemen ondervindt met een laadpaal, staat er altijd een team klaar om je te helpen. Op deze manier kunt u zo snel mogelijk weer de weg op.

Laden door heel Europa: Met de AVIA Card kunt u laden bij meer dan 650.000 laadpunten in heel Europa. Dit uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat u altijd en overal uw elektrische auto kunt opladen. Dit maakt AVIA een ideale partner voor zowel lokaal als internationaal reizende elektrische autobezitters.

Transparante kosten: Bij AVIA staan we voor transparantie, vooral als het gaat om kosten. Er zijn geen verborgen kosten; alles is duidelijk en eenvoudig te begrijpen. Dit betekent dat je altijd weet wat u betaalt voor het opladen van uw elektrische auto.

Terugbetaling auto van de zaak gemakkelijk: Voor zakelijke gebruikers maakt AVIA het gemakkelijk om de kosten van het opladen terug te vorderen. Met onze gestroomlijnde administratieve processen en duidelijke facturatie kunt u de kosten voor het opladen van uw bedrijfsauto moeiteloos declareren bij uw werkgever. Dit maakt AVIA een aantrekkelijke keuze voor zowel individuele zakelijke gebruikers als bedrijven met een vloot aan elektrische voertuigen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de laadmogelijkheden die AVIA biedt voor uw elektrische auto? Ben je een ervaren elektrische autobezitter of overweegt u om de overstap te maken? AVIA heeft een laadoplossing die bij u past. Van het gemak van thuisladen tot de vrijheid van onderweg laden, ontdek hoe onze laadpalen uw elektrische rijervaring kunnen verbeteren.

 

Vandaag nog aanvragen

Interesse in een laadoplossing van AVIA of wil je meer weten? Navigeer door onze website of neem contact op met ons team voor meer informatie. Met AVIA ben je altijd goed voorbereid op de toekomst van elektrisch rijden. Vraag vandaag nog uw AVIA Card en ervaar het gemak en de voordelen van elektrisch laden met AVIA!

 

Contact opnement