AVIA Vollenhoven breidt netwerk uit met de opening van AVIA XPress Elsendorp

ELSENDORP – AVIA, een vertrouwd merk in de brandstofmarkt, kondigt met trots aan dat zij een nieuw onbemand tankstation hebben geopend; AVIA XPress Elsendorp.

Joep Fassaert, Manager handel van AVIA Vollenhoven, heeft laten weten verheugd te zijn om aan te kondigen dat per 6 december het TEXACO-tankstation in Elsendorp overgenomen is. Het tankstation is omgekleurd naar de rood-witte AVIA kleuren en heeft de naam AVIA XPress Elsendorp gekregen. AVIA Vollenhoven opende hiermee haar 104e tankstation in Zuid-Nederland. Hij vertelt graag meer over het tankstation. Zo is het gelegen aan een drukke N-weg, waardoor er veel verkeer voorbijkomt.

De tankshop aan het station wordt geëxploiteerd door een externe partij, deze samenwerking zal worden voortgezet. De shop biedt een ruim assortiment aan vers belegde broodjes, snacks en frisdranken. Dit betekent dat gasten gedurende de openingstijden van de shop binnen hun tankbeurt afrekenen. Na sluitingstijd van de shop is het mogelijk om via een betaalzuil de tankbeurt te betalen, zoals men wellicht gewend is bij een onbemand tankstation.

Behalve Euro 95 kan de consument er ook diesel, LPG, Super98, AdBlue en de duurzame biodiesel HVO100 tanken. HVO100 is een type diesel die wordt gemaakt uit plantaardig restafval. Met HVO kan direct een CO2-reductie van 89% behaald worden. Bedrijven die meer willen weten over de overstap naar HVO100 kunnen een e-mail sturen naar info@vollenhoven.nl of bellen naar 013-5 950 950.