De Meeuw Buitenvest wordt AVIA XPress Buitenvest in Bergen op Zoom

Vanaf afgelopen maandag 17 april is de omkleuring begonnen van het De Meeuw Buitenvest tankstation in Bergen op Zoom. Dit tankstation is de tweede in het rijtje van de De Meeuw tankstations die omgekleurd zullen worden naar de rood-witte AVIA-kleuren.

Op de kleuren en het merk na, blijft het tankstation hetzelfde. Het blijft een onbemand tankstation waarbij dezelfde brandstoffen worden aangeboden als voorheen! Vanaf maandag 24 april tot en met woensdag 26 april 2023 kunnen klanten met 23 cent* korting per liter tanken. Op deze dagen is ons promoteam aanwezig om klanten te verwelkomen met een kop koffie of thee en natuurlijk wat lekkers.

    

ViaAVIA spaarprogramma

Met de komst van AVIA wordt er ook een nieuw landelijk digitaal spaarsysteem geïntroduceerd genaamd ViaAVIA. Met de ViaAVIA spaarpas kan gespaard worden voor korting op artikelen en uitjes. Bij iedere getankte liter op zowel een bemand als onbemand AVIA tankstation ontvang je één punt. In de shop is iedere euro 1 punt waard! Lees hier meer over alle voordelen van de ViaAVIA spaarpas.

Naast het tankstation in Rilland en Buitenvest zullen de volgende De Meeuw tankstations binnenkort omkleuren:
De Meeuw Hoogerheide, De Meeuw Kloetinge en De Meeuw Bergen op Zoom. 

*De korting geldt op de landelijke AVIA-Vollenhoven adviesprijs